Vinterskymning (2009)

Den efterlängtade uppföljaren till 1997 års julskiva! Den som väntar på något gott… Kören vill på denna skiva förmedla en varm och mysig julstämning i form av såväl traditionell som lite annorlunda julmusik i en ny fräsch tappning. Här finns klassiker som ”Jul, jul, strålande jul” och ”O helga natt” men också jazz-inspirerade piano-improvisationer över kända julvisor. En julskiva för 2000-talet. Ett ljudklipp finns i menyn till vänster.

 
 

Uti Vår Hage (2008)

Naxos har samlat några av Sveriges bästa körer – däribland Radiokören, Orphei drängar, Les Jolies, Lunds Studentsångare och Sundsvalls kammarkör – för att spela in en CD med svenska körklassiker. Med på skivan är förstås även HKK som har fått äran att spela in titelspåret på skivan, Uti Vår Hage!

Skivan går att beställa på Naxos hemsida:
www.naxos.se (art.nr 8.572017)

 
 

Make We Joy (1997)

Körens första CD spelades in i S:ta Maria kyrka i Helsingborg, och innehåller blandad julmusik, både traditionell repertoar och nyare musik där ett exempel är titelspåret Make We Joy av John Rutter. Med på skivan deltar också barytonsolisten Per-Erik Mårtenson och organisten Olof Tholander.
Det finns endast ett fåtal exemplar kvar av skivan så passa på! Skivan kostar 100 kr + porto och kan beställas via e-mail
cd@helsingborgskammarkor.se